torstai 6. lokakuuta 2016

Rv 24+1 kuulumisia

Niin se vain aika mennä jolkottaa ja täysaikaisuuteen on enää vajaa 13 viikkoa. Jokainen viikko hurahtelee niin nopeasti ohi etten meinaa oikein tajuta, että miten se viikonloppu jälleen on edessä. Tässäkin viikossa on enää yksi kokonainen arkipäivä ja sitten olisi jälleen viikonloppua luvassa. Sen vuoksi päätinkin, että pakko myös tässä toisessa raskaudessa on vähän kertoa kuulumisia tänne blogiinki. Jotta jäisi joitain muistikuvia toisesta raskausajasta :) Myönnän ainakin etten kunnolla muista esikoisen raskausaikaa ellen olisi kirjoittanut päiväkirjaa siitä tai roikkunut parilla foorumilla. Niiltä on ollut todella mukava käydä fiilistelemässä vointeja. Tätä blogiahan aloin kirjoittamaan vasta silloin kun olin esikoisesta jo 30+ raskausviikoilla. Joten mitä minulle kuuluu? 

Yöt ovat alkaneet välillä olemaan huonoja. Heräilen pari kertaa ainakin ihmettelemään mihin asentoon nukahtaisi uudestaan, mutta vessassa ei onneksi ole tarvinnut ravata. Tyynyt ovat unikavereina parhaita sillä niiden avulla voin puolimahallani nukkua :) Eli tuen jalkaa ja massua niin, että puoleksi makoilen mahallani. Olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät nukkua mahallaan.

Ruokahalu on pysynyt hyvänä ja ruokahimot ovat tällä hetkellä tauolla. Välillä olen himoinnut eri hedelmiä ja marjoja, kuten mansikoita ja vesimelonia. Mutta sitten samalla selkeästi sipsit ovat himottaneet enemmän ja suolainen ruoka. Olenkin paikkonut ruokavaliota palauttamalla salaattilounaita perusarkeen. Onneksi lapsillekin maistuu salaatit eri lihoilla. Närästys on alkanut kiusaamaan, mutta onneksi rennie auttaa siihen loistavasti. 

Mysteerivauva liikkuu päivittäin erityisesti silloin kun pötköttelen tai istun nojatuolissa. Hän selkeästi vihjaa et nyt äiti ylös ei täällä mahdu olemaan. Hän majailee kuten isosiskona jalat alhaalla päin. Peukut pystyyn ettei tästäkään lapsesta tule perätilavauvaa :)

Vauvahankintoja en ole vielä paljoa tehnyt. Vain joitain bodyja ja jumpsuitteja olen ommellut. Pitäisi hankkia vielä tuplarattaat, kaukalo ja sänky joko vauvalle tai esikoiselle. Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa ja nyt ei haluaisi ostaa tavaraa liian aikaisin tänne pölyttymään. Mieluummin sitten joulu-tammikuussa ostelee enemmän. Enköhän jaksa silloin hyvin vielä touhuta. Toivotaan ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti