sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Herkkusuun keittiössä tuoksuu polkkakarkki

Herkkusuu tunnustaa: Tuli jälleen retkahdettua! 

Nimittäin näihin Mummi & minä -siivousaineisiin jotka tuoksuvat karkilta. Jo Tyttären ollessa pieni testasin Lakritsipommi - astianpesuainetta syöttötuolin puhdistamiseen. Nyt kun sain mahdollisuuden Ole Hyvä Luonnontuotteelta kokeilla siivoussuihketta ja astianpesuainetta vieläpä eri tuoksulla olin myyty.Tämä polkkakarkin tuoksu on lähes yhtä hyvä kuin lakritsipommissa (rakastan salmiakkia ja lakritsia joten ei ihme, että se on lemppari) ja se tuntuu paremmin peittävän alleen voimakkaat ruokatuoksut. Esimerkiksi sipulinen paistinpannu on todella mielyttävä puhdistaa polkkakarkin tuoksuisella astianpesuaineella. Samalla ei tarvitse murehtia mahdollisista pesuainejäämistä niin paljoa, sillä nämä ovat kasviöljypohjaisia ja tehty raaka-aineista jotka hajoavat luontoon. Nämä eivät sisällä zeoliittia, fosfaattia tai keinotekoisia väri-, hajuste - tai säilöntäaineita. Plussaa tulee vielä kotimaisuudesta.

Mummi & minä on brändi jota hehkutan pienten lasten vanhemmille. Sen tuotteilla saa niin näppärästi puhdistettua sotkut tarjottimilta ja syöttötuoleista, sekä ruokalapuista. Tuntuu äitinä turvallisemmalta puhdistaa tällä sellaisia tavaroita, jotka melko varmasti joutuvat lasten suuhun. 

Mutta eihän nämä tuotteet sovi pelkästään lapsiperheille, vaan näin joulun alla ideoin mahtavan joululahjan uuteen kotiin muuttavalle/ uudessa kodissa asuvalla nuorelle. Lahjakorin jossa on esimerkiksi juuri polkkakarkin tuoksuista siivoussuihketta ja kauniita kestorättejä. Tai nuoren toivomia astioita ja niiden kaveriksi karkin tuoksuista astianpesuainetta. Ainakin minä olisin ollut myyty karkkituoksuista silloin nuorena kun muutin ensimmäiseen omaan asuntoon.

Tuoksuja löytyy moneen makuun: Laventeliunelma, Polkkakarkki, Lakritsipommi ja Sitruunasooda. Jokainen näistä on juuri niin herkullisen tuoksuinen kuin nimikin lupaa. Näiden avulla saa sitä pientä arjen luksusta päivään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti