tiistai 12. huhtikuuta 2016

"Neuletakki" tytölle

Pari päivää tämän valmistumiseen meni, mutta sain vihdoin Tyttärelle valmiiksi pitkähihaisen "neuletakin". Hoksasin tässä kun ollaan nyt t-paitoja käytetty enemmän, ettei meillä ole montaa pitkähihaista paitaa siihen päälle. Vielä kun ei ulkona tarkene pelkällä haalarilla ja t-paidalla vaan väliin tarvitsee pitkää hihaa.

Päätin siis ottaa haasteen vastaan ja tein itse tälläisen "neuletakin" joustocollegesta. En oikein tiedä miksi muuksi tätä kutsuisin joten siksi suluissa puhun neuletakkina.


Tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman neutraali paita, jotta sen kanssa pystyy pitämään värikkäitäkin paitoja. Tästä tuli kyllä söpö vaikka itse sanonkin.


Sovituskuvaa on vähän hankala ottaa kun Tytär koettaa heti tulla katsomaan kuvaa, vaikka sitä en ole kerennyt edes ottaa.

Napinläpien ompelua kokeilin tässä pitkästä aikaa ja vielä tarvisi paljon harjoitusta. Jälki ei todellakaan kestä katsetta, mutta kunhan käytössä kestävät. Kokeilin tähän myös ensimmäistä kertaa upotettua taskupussia. Ohjetta katsoin täältä

Seuraavaksi kyllä kokeilen tehdä vetoketjullisen hupparin. Sellaiselle olisi tarvetta myös.3 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen :) Paljonko tuollaisen materiaalit tulee maksamaan? Ihan mielenkiinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. tämä tuli tehtyä jämäkankaista mutta noin 10e maksaisi kankaat ja resori. Napit löytyi myös omasta kätköstä :) Mutta tekisikö nekin noin 2,5e? Eli matskut olisi sen 12,5e suunnilleen.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista