tiistai 26. huhtikuuta 2016

Arjen säästövinkki

Jos perheessäsi syödään paljon smoothieta tai tehdään lapselle itse myös hedelmäsoseita on tämä vinkki juuri sinulle! Mikä parasta.. tämä on vielä sellainen vinkki joka ei kevennä kukkaroa ;)

Jos/kun kaupasta saa banaaneja reilulla alella koska ne ovat mustuneita, niin nappaa siitä mukaasi haluamasi määrä. Banaanithan ovat sitä makeampia mitä tummempia ovat, mutta ne pitää kuitenkin nopeasti syödä sillä liika pehmeys on liikaa.


Mutta kun pilkot mustuneet banaanit palasiksi ja pistät littanana pakastepussiin sekä tietenkin pakastat , niin voit hyödyntää banaania ruuanlaitossa. Litistäminen kannattaa sillä saat silloin näppärästi haluamasi määrän irti.


Pakastettuna banaanista voi tehdä banaanijäätelöä, lisätä kylmyyttä ja makeutta smoothiehin tai nautiskella vaikkapa muuten vain. Ideoita on lukuisia joten parhaimpiaan saa heittää kommentteihin!

2 kommenttia:

  1. Onkohan meillä huonot kaupat ku täällä ei oo koskaan banaanit alessa tai en oo ainakaan nähnyt? Banaanilättytaikinaakin voisi ilmeisesti pakastaa valmiina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teiän kaupat saa ne vissiin myytyä ennen kuin liikaa mustuvat :) Mutta näitä puolen hinnan banaaneita on kyllä tullut vain Halpa-Hallissa ja Tokmannilla vastaan. Eli olisko halpaketjujen juttu?

      Poista