lauantai 23. huhtikuuta 2016

Keväisiä ompeluita

Kun maanpinta alkaa vihdoin olemaan esillä ja luntakin tulee vain harvakseltaan taivaalta. On tämän äidin katse siirtynyt jo tulevaan kesään ja sen huomaa syntyneistä ompeluista. Kovasti tekisi mieli hellemekkoja ommella mutta realistina aloitin hupparin teolla. Sitä kun tarvitaan jo nyt. Iki-ihana ropina-kangas Ainola-verkkokaupasta on muuntautunut jo useampaan asuun Tyttärelle. Tämä kuosi sopii kuin nakutettu tähän vuodenaikaan kun vettä tuntuu tulevan joka päivä... mutta tuo ihana keltainen tuo kuitenkin keväistä fiilistä ettei mene ihan synkistelyksi.


Huppari on tehty Ottobren 3/12 Panda- kaavasta muokkaamalla.
Sovituskuvien otto on hiukan haastavaa sillä malli on vauhdikas ja kännykän kameran teho ei enää riitä näihin. Olisi varmaan aika taas kaivaa oikea kamera esiin näitä kuvia varten.


Nämä sortsit on tehty Easy piece -ohjeella (OB 3/13) Sovituskuva kertookin kuinka mukavat nämä päällä on hypellä ;)Viimeisenä mutta ei vähäisempänä on yöppäri Tyttärelle, Näitä tuntuu aina olevan liian vähän joten vihdoin uskalsin kokeilla tehdä tälläisen. Eikä jää kyllä viimeiseksi kerraksi. Ohje sovellettu itse Ottobren 6/14 Lullaby bird-kaavasta ja ainoastaan yhden kohdan tekisin erillä tavalla. Eli todella yksinkertainen ompelus ja tulihan tästä söpö <3


2 kommenttia: