sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Testissä Squesy snacker -välipalapullo
Tytär sai kokeiluun MustHaven Squesy snacker -välipalapullon. Odotin innolla tämän testaamista sillä meillä syödään paljon smootheja ja aiemmat uudelleen käytettävät välipalapussit oli jo nakattu roskiin. Sillä niiden pariin kulmaan ei päässyt kunnolla käsiksi, joten sinne jäi ruuanjäämiä. Kun niitä ei millään konstilla saanut pois, niin nakkasin pussit roskiin. MustHaven nettisivuilla kerrotaan Squesy:stä näin:

Pullo kestää pakastamisen ja se on helppo puhdistaa, joko laittamalla pussiin vettä ja pesuainetta, ravistaa ja huuhdella hyvin. Tai voit kääntää pussin kokonaan väärinpäin ja puhdistaa sen. Tai voit laittaa sen astianpesukoneeseen.


Ja tuo on totta. Puhdistaminen on helppoa sillä pullo on joustavaa silikonia, joten sitä saa väänneltyä miten haluaa. Eikä siinä ole ylimääräisiä ulokkeita joihin ruokaa jäisi jemmaan. Tämä on niin iso plussa varsinkin meille, sillä mustikassa olevat siemenet tuppaavat aina jäämään astioiden nurkkiin joista niitä on hankalampi puhdistaa. Ja meillä syödään mustikoita lähes päivittäin. Tämän välipalapullon uskon pysyvän pitempään käytössä kuin nuo välipalapussit, joita en saanut kunnolla puhdistettua edes astianpesukoneessa.

Squesy on tehty pehmeästä silikonista eikä se sisällä myrkkyjä, bisfenoli A:ta, ftalaatteja tai PVC:tä. Joten tuote on turvallinen mutta kestävä. Sillä tätähän ei ihan helposti pieni lapsi rikki saa. Tytär kyllä kovasti tähän hampaitaan koettelee, mutta ei näytä jälkeä saavan aikaiseksi.Sotkua tämänkin välipalapullon kanssa tulee, sillä Tytär keksi nopeasti kuinka kovasti puristamalla tästä saadaan pöydälle sosetta ulos.

Vesipullona tämä taas toimii loistavasti tuon punaisen lisäosan kanssa, joka estää ylimääräiset valumiset. Pinkki pullo on nyt parina päivänä kulkenut mukana vesipullon ominaisuudessa ja  se soveltuu hyvin siihen. Suunnittelen tässä hankkivani toisen tälläisen, jotta toinen vapautuisi pelkästään soseille ja toinen olisi vesipullona hoitolaukussa. Tämä aquan värinen olisi aika nam :)

Kuva MustHaven verkkokaupasta

Jos siis hakusessa on näppärä välipalapullo niin tässä se on! Käy kurkistamassa kaikki värivaihtoehdot Musthaven sivuilta.


Yhteistyössä MustHave ja Mammalandia 

2 kommenttia:

  1. Kivasti oot tehny ton arvostelun!😊 Osaisinpa mäki tehdä yhtä hyvin sit, ku saan oman tuotteen kokeiluun!

    VastaaPoista