torstai 29. lokakuuta 2015

Isänpäivälahja lukutoukalle

Asustaako teidän kotonanne lukemista rakastava isä? Tällöin tämä helppo isänpäivälahja voisi tulla tarpeeseen. Ideana tämä on yksinkertainen, mutta toteuttamistapoja on lukuisia. Ja tätä voi tehdä minkä ikäisen lapsen kanssa tahansa. Isommat lapset voivat itse leikata, piirtää, maalata ja askarrella. Pienemmät voivat antaa jalanjälkensä tai innokkaan rutistelunsa avuksi. Ja tämä huikean hieno lahjahan on....

KIRJANMERKKI


Kirjanmerkki on aina tarpeellinen kun luet kirjoja, ellet halua taittaa kirjan sivuja. Teimme Tyttären kanssa isille kirjamerkin, jonka tyttö meni vahingossa kiikuttamaan jo isälleen. Eli uutta pientä lahjaa siis ideoimaan ja tekemään. Mielestäni on ihanaa kun lapsi saa itse osallistua isänpäivälahjan tekoon. Meidän kirjanmerkki tehtiin sormivärien ja pensselien avulla, joka oli kyllä todella sotkuista taaperon kanssa. Varsinkin kun Tytär kovasti yritti syödä pensseleitä. Joten tässä pari vähempi sotkua aiheuttavaa vinkkiä.

Pari vinkkiä vauvojen kanssa askarteluun:

- Ihan pienille istuville lapsille voi leikata kartongista palasen, jonka pistää minigrip pussiin ja sisälle sormiväriä. Sitten suljet pussin kunnolla ja annat sen lapsen käsittelyyn. Hienoa maalausta ilman sotkua!

- Pikkuvauvan jalanjäljen voit tehdä esimerkiksi näin myrkyttömästi.


Valmis kirjanmerkki kannattaa päällystää, jotta se on mahdollisimman kestävä. Ja eikun askartelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti