perjantai 2. lokakuuta 2015

Syyskuun käsityöt

Nyt kun häät on juhlittu pois alta olen löytänyt lisää aikaa käsitöille. Olenkin ollut omalla mittakaavallani ahkerana ja väkertänyt vähän sitä sun tätä. Tässä kännykkäräpsyjä tekeleistäni.


                    

Yksi mammakavereista tilasi tytölleen ohuet rukkaset kuiville keleille ja samalla tein hänen lapselleen myös pipon samasta kankaasta. Pipossa on lisänä fleeceä korvien ja niskan kohdalla, jotta pipo olisi mahdollisimman lämmin. Tätä meinaan testata myös omaan pipoon!

Syksyllä villasukkia alkaa jälleen tarvitsemaan, joten puikoilla on tälläiset ilopillerit! Ihanaa tämä Novitan sateenkaari. On nopeatekoista kun raidat näyttävät edistymisen konkreettisemmin mitä tasavärinen.

Pääsin myös äitini saumuria lainaamaan ja tälläisen paidan kokoa 92 sain aikaiseksi. Pitäisi nyt äkkiä ommella uudestaan jotta saisi harjoiteltua kaula-aukon paremmaksi. 

Tyttärelle tekemäni pipot ovatkin vilahdelleet jo kuvissa aiemmin, mutta tässä vielä nekin. Tuolle raitapipolle on myös mätsäävät rukkaset, mutta niistä en ole napannut kuvaa. Tarkoitukseni on testata tehdä pul- kankaasta vedenpitävät rukkaset näin syksyksi.
Toivottavasti näitä käsitöitä kerkeää tehdä enemmän. On tämä nimittäin melkoisen terapeuttista ja hiukan tarpeellisempaa kuin värityskirjan värittäminen. 
Terveisin äiti jolla ei ole muka "aikaa" värittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti