sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Retki KoitelinkoskellePäätettiin lähteä hyvän syysilman vuoksi käymään Koitelinkoskella. Koski kuohusi oikein komeasti ja kirpsakassa säässä saimme jokainen punaiset posket. Tyttären kanssa testailtiin manducalla kantamista ja olipas se kivaa! Saatiin kaikki rauhassa ihailla maisemia ja Tytär vielä nukahti siinä.

Oli muuten ihana tuntea toisen hengitys selkää vasten, tuli vähän sellainen fiilis mitä raskaana ollessa oli. Eli pystyi tarkistamaan toisen voinnin vain keskittymällä omaan kehoonsa ja sen tuntemuksiin. Tämä ei jää kyllä viimeiseksi metsäreissuksi manducan kanssa.


Luontoretkeen kuuluu ehdottomasti pieni evästauko ja löydettyämme tyhjän nuotiopaikan jäimme siihen. Herkuiksi valikoitui pilkottu omena ja päärynä johon laitoin kanelia päälle. Sitä kun lämmitti nuotiolla niin aah.. ihan huippuhyvää! Jouluisen tuoksuista ja makuista. Suosittelen!

Kaveriksi vielä kahvia joka sai maitonsa hiukan erikoisemmalla tavalla. En nimittäin lähtökiireessä löytänyt muuta vedenpitävää astiaa, joten tytön tuttipullo ajoi asian. Toimi!


Koitelinkoski on Kiimingissä oleva lähes luonnontilainen koskialue, josta löytyy nuotiopaikkoja ja lyhyempiä pitkospuisia reittejä perheille sekä pitempi maastoreitti, jota emme ole vielä käyneet kokeilemassa.

Alue on turvalliseksi tehty ja lasten kanssa voi melko huoletta lähteä sinne nauttimaan kosken kuohuista ja luonnosta. Kesäisin siellä on myös kahvila! Kannattaa siis käydä kokemassa paikka itse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti