tiistai 25. marraskuuta 2014

Tytär 3kk

Mummilassa päikkäreillä
Huuiii...Nyt sitä ollaan jo kolme kuukautta oltu äitinä. Ja tyttö sen kun kasvaa vain. Kahden kk neuvolassa hän oli noin 6,5kg ja 60cm. Nyt kotimittauksella hän olisi 7,5kg ja 64cm. Käsissäkin jo tuntuu jos häntä pitemmän kanniskelee, hyvää treeniä siis.

Tytär kannattelee itseään mahalla ollessaan jo käsivarsiin, ja samalla nostaa vielä jalkojaankin. Sylissä hän on alkanut kovasti punkeamaan ylöspäin. Istumisesta tykkäis, mutta en anna vielä pitkiä aikoja tuettunakaan istua. Kädet ovat löytäneet tiensä suuhun ja niitä maiskutellaan imetyksenki aikana. Hymyjä tulee jo paljon, sekä välillä hihkutaan ilosta. Naurua on tullut vasta nukkuessa <3

Lelut ovat alkaneet jo kiinnostamaan vähän enemmän, vaikkakin äitiä tykätään edelleen eniten katsoa. Tytär jutteleekin jo kovasti. Pientä vierastusta on mielestäni ilmassa, sillä hän alkaa itkemään herkästi vieraan sylissä. Isi ja äiti kelpaa parhaiten.4 kommenttia:

  1. Ohhoh, kun on lapsien painoissa eroja. Meidän neiti 2kk neuvolassa 0,8cm vaan lyhyempi, mutta painoa 5,1kg. Mutta olishan se tylsää, jos kaikki olis samanlaisia. ;) Enkä tiedä/muista teidän syntymäpainoakaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitähän on erikokoisia aikuisiakin :) Tyttö oli syntyessään sen 3935g et alusta alkaen hyvänkokoinen vauva.

      Poista