tiistai 4. marraskuuta 2014

Imetysvaatteita + Alekoodi

* yhteistyössä Raskauskeiju*

Olen täysin myyty imetysvaatteille, en enää osaa pukea päälleni kuin oikeita imetysvaatteita. Imetysvaatteissa on vain niin helppo olla, sillä ei tarvitse miettiä vieraitten tullessa imettämistä, vaan voi vain alkaa hommiin. Imetysvaatteeni ovat vielä mukavaa materiaalia ja suht hyvin imartelevat raskaudesta-ei-palautunutta kroppaani. Kriteereitä valitsimilleni imetyspaidoille on se, että ne tuntuvat mukavalta, ovat tarpeeksi pitkiä, eivät ole ihan perus-imetyspaidan näköisiä ja ovat suht edullisia. Merkillä ei ole paljon väliä.

Yhteistyössä Raskauskeiju -verkkokaupan kanssa tutustuin jälleen pariin oikein mukavaan äitiysvaatteeseen. Tämä violetti FunMumin imetyspaita pääsi kotipaitojen kermaksi. Kangas todella miellyttävää ja joustavaa, sekä väri on upea. En saanut näihin otoksiin mitään huippukuvaa tästä, mutta osviittaa saatte.

Imetysyöpaitakin lähti testiin, mutta se päällä en kuvaa tänne kehtaa pistää. On nimittäin avarat oltavat :D Kangas tässäkin tosi pehmeää ja pyjamahousuissa on lisäkangasta pallomahalle. Näistä tulee ehottomat yöhousulempparit!

Kuva
Saan nyt tarjota teille lukijoilleni mahdollisuuden täydentää omia äitiysvaatevarastojanne edullisemmin. Koodilla MEIANPERHE10 saat 10% alennusta kaikista Raskauskeijun tuotteista sunnuntaihin 9.11.2014 asti! Minimitilaus 10e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti