tiistai 25. marraskuuta 2014

Mainio marraskuu 22,23,24 ja 25

22. Ystävyys
 Hyvä ystävyys on mielestäni sitä, ettei se katoa vaikka tulisikin taukoa yhteydenpidosta tai välimatka pitenisi. Hyvän ystävän kanssa voi aina puhua, ja hän pitää sinusta sinuna itsenään. Kiitos ystäville ystävyydestänne! Sitä tulee turhan harvoin sanottua.

23. Rauhoittava maisema
Vesi elementtinä on todella rauhoittava. Liplattavaa puroa voisi katsella vaikka kuinka pitkään ja meren suuret aallot pysäyttävät voimallaan. Vettä on ihana katsella, mutta uimaan suostun vain rauhallisissa paikoissa sillä en ole hyvä uimari. 

24. Hyvä teko
Hyvänä tekona päätin käydä viemässä tälläisen vaatekerran Pelastusarmeijan kirppikselle. Luovutin myös Unicefin keräykseen rahaa jouluostosten lomassa. Tarkoituksena on vielä viedä lahjakeräykseen joku ihana lahja pienelle. Jos aikaa riittää niin neulon lämpimät villasukat sinne :) Suosittelen tuota lahjakeräystä, siitä tulee itselle ainakin todella hyvä mieli ja toivon että lahjan saanutkin tykkää.

25. Pirteä väriläiskä
Omistan läjäpäin kynsilakkoja, ja nyt tytön synnyttyä en ole lakannut kuin kerran kaksi kynsiäni. Päätinkin näin haasteen innoittamana piristää itseäni värikkäillä kynsillä. Tätähän voisin koittaa useamminkin tehdä, piristää nimittäin kummasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti