torstai 6. marraskuuta 2014

Mainio marraskuu 4,5 & 6

4. Ihana lapsuusmuisto

Tässä kuvassa näkyy monta muistoa lapsuudestani. En kyllä itse muista noista konkreettisesti, mutta nämä asiat ovat kuuluneet minun varhaislapsuuteeni. Kuvassa oleva kukkakippo on ollut käytössä minun ristiäisissäni ja nyt Tyttären. Takana oleva metallinen kynttilänjalka on yksi ristiäislahjoistani ja kastemalja on olleet jokaisella sisaruksellani ja siskonlapsella ristiäisissä. 

5. Rakkautta on..
..yhdessä matkustaminen.
Olemme seurustelleet kohta viisi vuotta ja tässä ajassa olemme käyneet yhdessä: Roomassa, Amerikassa ja Lontoossa. Matkahammastamme kolottaa kroonisesti ja nytkin haaveilemme koko perheen reissusta johonkin lämpimään. Nyt voisi lapsen kanssa testata all inclusivea, yleensä olemme omatoimimatkailijoita. Airbnb on tullut usein testattua toimivaksi :) 

6. Arkeni lempirutiini

Lempirutiinini on tällä hetkellä aamukahvit Tyttären kanssa kynttilänvalossa. Hän jo juttelee samalla mukavia kun hörpin kahviani. Kuvaa tästä ihanasta aamutoimesta ei ole, joten tämä vähän vastaava saa nyt kelvata korvikkeeksi. Toinen lemppari on ehdottomasti tytön vaatteiden vaihto ja hoitotoimet, sillä hän tosi ihanasti jo naureskelee kun bodya laittaa <3

2 kommenttia:

  1. Ooh, olen kade! Saat nauttia aamukahvista ja tyttö viihtyy sitterissä. Minä tosin en juo kahvia, mutta aamupalaa söisin oikein mielelläni. Neiti ei kuitenkaan viihdy juurikaan sitterissä ja sen ajan kun viihtyy, mun täytyy päästää koiraa ulos aamupissalle. Siinä se neitin sitterissäviihtymisaika sitten onkin kulutettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se nyt ihan aina onnistu meillä. On niitäkin aamuja kun kitisevä neiti kainalossa keitetään kahvia ja nautitaan kuppi pikaisesti. Eikä tuo hetki nyt kauhian kauaa ees kestä, et olisko samaa luokkaa mitä sinulla menee koirien pissattamiseen. Auttaisko jos nappaisit tytön mahdolliseen kantoliinaan/kantoreppuun pissatuksen ajaksi ja oman aamupalan ajaksi sit sitteriin?

      Poista