lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kuulumisia Pikkusiskolta ja Isosiskolta

Noin viikko sitten juhlittiin Pikkusiskon ristiäisiä. Juhlista tuli onnistuneet, vaikka neidit olivat molemmat nuhassa. Isosiskolla alkoi flunssa kovalla yskällä ja sitten nousi korkea kuume. Vasta sitten alkoi nenä vuotaa kunnolla. Pikkusiskolla on ollut lähinnä nenän valumista ja pientä yskää. Nyt onneksi aletaan olla paremman puolella ja päästään jopa ulos nauttimaan noista hyvistä aurinkoisista keleistä.

Ristiäisistä tulee kuvakooste hiukan myöhemmin, kun saan kuvia valtuuttamaltani valokuvaajalta ;) Mutta tässä pari kuvaa makusteltavaksi etukäteen. Ristiäisvärinä oli nyt keltainen ja sääkin sattui olemaan juuri täydellinen: aurinkoinen ja talvinen.kimppu voileipäkakku

Pikkusisko on kova tyttö nauramaan. Ei tarvitse kuin vähän porista hänelle niin johan alkaa suu levenemään ja silmät tuikkimaan. Ihana! Hän myös kovasti nostelee päätään mahallaan ollessaan ja potkii jaloilla vauhtia. Tästä en ole niin innoissani kun hirvittää et mihin se ihan minivauva on kadonnut. Pikkusisko nukkuu vielä suuren osan päivästä, mutta rytmiä on havaittavissa. Aamusta hän heräilee kahdeksan maissa ja silloin jaksaa olla 30min-1h hereillä, kunnes nukahtaa jälleen pariksi tunniksi. Sitten ruokatauko ja taas unille. Pisin aika hereillä on usein 12-14 välillä kun Isosisko nukkuu.. sekä illalla 20-22 välissä. Nukkumaan mennään yhdessä klo22. Hän viihtyy kovasti vieressä ja sylissä, mutta välillä hänet on saatu nukkumaan esimerkiksi rattaisiin tai sänkyyn. Harmi vaan kun Isosisko tykkää kovasti rutistaa niin tarkkana saa olla, ettei nukkuvaa vauvaa mennä herättelemään.

Isosiskolla on selkeästi loppunut kuherruskuukausi Pikkusiskon kanssa. Siskoa tekee mieli rutistaa todella kovaa ja on erityisen hauskaa hakea huomiota läppäämällä vauvaa kasvoille. Samalla tavalla pyrin antamaan huomiota Isosiskolle, mutta onhan se huomioiminen vähän muuttunut nyt kun mies on palannut enemmän työn pariin. Eli opetellaan nyt oikein urakalla sitä kahden lapsen kanssa pärjäämistä kun huomio pitää jakaa yhtäaikaa molemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti