tiistai 21. maaliskuuta 2017

Pikkusisko 7 viikkoa


Pikkusiskolle tuli täyteen 7 viikkoa ja huimaa kehitystä on tapahtunut sitten syntymän.
Tarkkoja mittoja en tähän voi lisätä, sillä neuvola on ensi viikolla. Vaatteista kyllä hoksaa, että pituutta on venytty ja massaa on kerrytetty. Ollaan nimittäin siirtymässä kokoon 62, sillä bodien nepparit eivät meinaa mennä kiinni ja hihat ovat auttamatta lyhyet.

Sainkin vihdoin pukea Pikkusiskolle tämän tekemäni kelta-harmaan setin. Body on Paapiin kaavakirja lapsille - kirjan Hippu-body. Se on malliltaan kapoisampi kuin useimmat Ottobren kaavat. Helppo sekä nopea ommeltava jos käytössä on saumuri ja ompelukone vierekkäin. Housut ovat  Ottobren (1/12) Little houses. Tuttu kaava jossa on mukavasti tilaa vaippapyllylle. Kuosikankaat pääsevät housuissa mukavasti esiin saumattoman etumuksen ansiosta ja taakse saa tehtyä sievät frillat halutessaan,

Pikkusiskon mielestä tämä setti ei selkeästi ole tarpeeksi keltainen, sillä hän päätti lisätä siihen omat värinsä oikein niskaan asti. Sanotaanpa näin et aika haastava on sit niskakakkojen kanssa riisua tämä body ilman lisäsotkua :D

Mutta niitä tytön kuulumisia. Pikkusisko on edelleen todella aurinkoinen lapsi. Hän naureskelee leveästi ja jokeltelee hiukan. Hän tosiaan kujertaa jutellessaan ja se on niin sydäntäsulattavaa <3 Isosisko on myös alkanut jälleen pyytelemään siskoaan syliin ja molemmat hymyilevät toisilleen leveästi. Pikkusisko on alkanut seuraamaan enemmän siskonsa puuhailuja ja viihtyy pitkään lattialla matolla köllötellen jos Isosisko vieressä rakentaa legoillaan. Köllötellessään Pikkusisko vääntäytyy kovasti kyljelleen..eli kiire ois päästä kääntymään.. Jaiks!

Pikkusisko ei arvosta vieläkään yksin nukkumista, vaan parhaiten nukutaan perhepedissä. Onneksi se on itselle jo tuttua ja osaan nukkua hyvin vauvan vieressä. Eli äidilläkään ei väsymys paina kun saa levättyä hyvin. Pikkusisko on hyvä nukkumaan ja hän tarvitsee vielä paljon unta. Iltaisin hän saattaa karjua kovasti jos pääsee yliväsyneeksi pari tuntia oltuaan hereillä. Manduca pelastaa näissä tilanteissa. Päiväunetkin Pikkusisko nukkuu joko rattaissa tai manducassa. Alan siis olemaan aika taitava kotitöiden tekijä vauvan kanssa ;) Tiskikoneen täyttäminen ja tyhjentäminen sekä lattialla olevien lelujen keräys on melkoista taiteilua, kun vauva on manducassa etupuolella. 

Pikkusiskosta taitaa tulla kans melkoinen tissihirmu, sillä hänelle ei tutit kelpaa eikä olla edes tuttipulloa kokeiltu. Olisi aika kokeilla tuttipulloa jotta pääsen miehen kanssa treffeillekin tässä. Vinkkejä saa antaa kuinka saada vauva välillä syömään pullostakin :)

Sellaisia ihania kuulumisia täältä. Kohta lähdetään kävelylle nauttimaan auringosta ja hakemaan Isosisko kerhosta. Ihana kevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti