torstai 17. marraskuuta 2016

Rv 30+0 kuulumisia


Nyt se sitten pamahti käyntiin..luultavasti viimeinen kymppiluku raskaudessa. Odotusryhmässä ollaan naisten kanssa yhdessä päivitelty sitä kuinka nopeasti aika onkaan mennyt. Ja toden totta Tyttären odotusaikana taisin tässä vaiheessa ollut jo tehnyt kaikki hankinnat. Nyt olisi vielä melkoinen lista tavaroita hankittavana ja kotiakin pitäisi järjestää fiksummaksi.

Neuvolassa kävin eilen poksumisen kunniaksi ja siellä sain kuulla sekä hyviä että eriskummallisia uutisia. Hemoglobiini on noussut 116-> 122 , mikä on todella mahtavaa. Tämä on onnistunut ihan ruokavaliolla nostaa. Käytän babypinaattia smoothiessa ja syön lihaa enemmän, sekä pinaattikeittoa lähes viikottain.

 Ne eriskummalliset kuulumiset koski tuota sf-mittaa. Se oli ensimmäisellä kerralla siinä alimman ja keskikäyrän välissä. Nyt mitta oli lähtenyt laskuun joten käyn viikon päästä kontrolloimassa onko kasvua tapahtunut. Tuntuu eriskummalliselta että sf-mitta olisi alhainen, sillä maha tuntuu olevan edessä kokoajan ja iso kuin mikä. Mutta viikon päästä ollaan jälleen viisaampia asian suhteen.
Muuten kaikki arvot olivat nätisti keskiarvoilla: puhdas pissa, verenpaineet hyvät ja sykkeetkin 130-145 välillä. Painoakin oli tullut parisen kiloa viime kerrasta.

Nyt on mielialat olleet melkoisen vaihtelevat ja väsyneet. Tuntuu että se alkuraskauden mielialanvaihtelut ovat tulleet tuplana takaisin. Ei käy kateeksi miestä ja Tytärtä ;)  Olen kuitenkin päättänyt ottaa jälleen päiväunet mukaan päiviin, että jos sitä kautta saisi nuo mielialavaihtelut kuriin. Sillä väsymys selkeästi itsellä aiheuttaa niitä enemmän.

Kaiken kaikkiaan hyvät fiilikset vaikka väsyttääkin nyt enemmän ja vauvamaha painaa. Vielä se max 12 viikkoa tätä odotusaikaa ja meiän elämä muuttuu jälleen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti