sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Kuulumisia rv 31+4

Parin päivän päästä poksuu jälleen raskausviikot ja nyt tuntuu, että ajankulu on muuttunut vielä vauhdikkaammaksi. Katsotaan muuttuuko raskausviikot yhtä sukkelaan sitten kun ollaan siellä 39+ jotain viikoilla ;)

Neuvolassa kävin alkuviikosta uudelleen mittauttamassa sf-mitat ja niihin tuli muutoksia. Mitta ei ollut enää 24cm vaan 27cm. Vauvan sykkeet olivat hyvät ja hän liikuskeli kuuntelun aikana touhukkaasti. Kaikki muutkin arvoni olivat mallikkaita, joten terveydenhoitaja ei tuntenut tarvetta lisätutkimuksiin. Toivotaan nyt siis, että kaikki on hyvin massussa. Liikettä sieltä kyllä tulee ja melkoisia potkuja kylkiluihin (!jee! ei siis perätilaa tällä hetkellä)

Seuraava neuvola onkin sitten lääkärineuvola ja se on raskauden 35 viikoilla. Sinne tuntuu olevan pitkä aika, mutta eiköhän nämä joulukuun ekat viikot sujahda nopeasti joulutonttuilun ja työn parissa. 

Nämä on nyt vähän tälläiset pikakuulumiset, sillä aion nyt alkaa täyttämään Tyttären joulukalenteria. Tänä vuonna sinne eksyy: Tarroja, pari kaulakorua ja rannekoru, Sylvanian famielsin kissaperhe, tarrasukkia, lumiukkosuklaata, magneettinen "paperinukke" , Muumipappa -piparkakkumuotti, Pingu-kirja, Muumi-kirja ja tonttulakki vauvanukelle. Uskon että Tytär ilahtuu paljon joulukalenterin luukkuja availlessaan. Minä ainakin tykkään näistä luukuista :) Aion myös taktisesti tuunata nukkekotia ennen kuin luukuista paljastuu noita kissoja, jotta Tytär toivottavasti innostuu enemmän nukkekodilla leikkimään. Siitä luvassa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti