tiistai 15. marraskuuta 2016

Isyyspakkaus level 2

Isänpäivän kunniaksi keräsin miehelle isyyspakkauksen level 2:sen. Oli mukava kerätä vähän miehelle vauvaan liittyviä tavaroita, jotka jälleen konkretisoivat tulevaa elämän muutosta. 
Mies sai kakkukahvien jälkeen vihjelappusen eteensä ja hän sai etsiä lisää vihjeitä pitkin asuntoa, kunnes hän viimein löysi ison paketin.

Paketti oli jaoteltu selkeästi isälle tuleviin tuotteisiin sekä vauvalle tuleviin. Vasta jälkikäteen muistin, että tarkoituksena oli hankkia tulevalle isosiskolle jotain mukavaa. Mutta täytyy hankkia sitten erikseen jotain isosiskolle, jonka pikkuinen antaa lahjana isosiskolleen. Isosiskon kanssa ollaankin jo juteltu, että käydään masuvauvalle ostamassa joku ikioma unikaveri. Tytär tosi reilusti lupasi antaa oman Pingunsa unikaveriksi, mutta sitten juteltiin hänen kanssaan tarkemmin asiaa ja muuttuihan se mielikin :)

Mutta nyt itse isyyspakkaukseen. Isi sai itselleen Daddy-paidan, raitasukat (jotta koko perhe mätsää sukillaan) , lempikarkkejaan Amerikan pastilleja, piparintuoksuista saunatuoksua, suihkusaippuaa, energiajuomaa sekä viimeisen naurun oluen ;)
 Vauvalle pistin mukaan minitutteja neutraaleissa väreissä, sappisaippuaa kakkakatastrofeihin, varakorviketta, Tähtää ylemmäs isi- ruokalapun, itse tuunaamani Isin muru-bodyn sekä Petit&Jolien  vauvan lahjapakkauksen. Tämä ihonhoitosarja sopii hyvin perheellemme, sillä suosimme luonnonmukaisia tuotteita joissa ei ole ylimääräisiä aineita häiritsemään vauvan herkkää ihoa. Voiteet eivät sisällä parabeeneja, synteettisia väriaineita, saippuaa eikä säilöntäaineita. Pakkaus on myös niin ihana olematta liian naisellinen, joten tyytyväisin mielin pakkasin sen miehen isyyspakkaukseen mukaan. Tuoksut olivat omaan nenään miellyttävän kevyet, vaikka vähän jännitin tuoksullisia lastentuotteita. Näissä kuitenkin tuoksu tulee luonnollisista eteerisistä öljyistä. 
Pakkaukseen tulostin vielä eilen tein -blogin isyyspakkaus lapun, jossa selostin mitä kaikkea pakettiin kuului. Oli todella mukava kerätä tälläistä pientä yllätystä tuplaisälle. Tytärkin oli innoissaan mukana aukomassa pakettia ja kertomassa mikä juttu on hänelle, vauvalle tai isälle. Pitäisiköhän värkätä sittenkin isosiskolle oma paketti sille ajalle kun ollaan vauvan kanssa osastolla? Siinä voisi olla kaikkea mukavaa isosiskomaista tekemistä ja jokunen ihana kirja..täytyy suunnitella ja katsoa toteutanko tämän idean.

Petit&Jolie lahjapakkaus saatu Greenlips Beauty:lta bloginäkyvyyttä vastaan Mammalandian kautta.

2 kommenttia: