maanantai 1. elokuuta 2016

Kangaskori leluille

Olen viime päivinä urakalla värkkäillyt lastenhuonetta ja huomasin huutavan pulan säilytyskoreista. Tähän asti osa leluista on säilytetty jätesäkissä, mutta lastenhuoneeseen en sellaista säilytystapaa halua ;) 

Katselin jo kaupungilla erilaisia koreja kunnes mieleeni muistui näkemäni itsetehdyt kangaskorit. Puuvillakankaita minulta löytyy varastosta joten päätin pikahurauttaa yhden testikappaleeksi.

Kangaskori

Seuraaviin pistän kyllä tukikangasta mukaan. Tämä oli jämäkän oloista kangasta ikeasta, mutta aivan liian plöröä kuitenkin. Kyllä tässä onneksi pehmolelut viihtyy :) 2 kommenttia:

  1. Tämmöiset korit olis kyllä nättejä kodissa :) Meillä on lähes kaikki lelut kannellisissa läpinäkyvissä laatikoissa, joita muksut ei saa itse auki - näin pystyy vähän estämään sitä ettei KAIKKI lelut ole aina pitkin ja poikin :D Kaaoksen estäminen vs. nättiys, heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh meilläkin pikkulelut kuten duplot pysyy tiukasti sellaisissa laatikoissa, joita lapset ei heti saa auki. Ihan samasta syystä ettei kaikkea riepoteltais pitkin lattiaa :D Näihin koreihin pääsee vain tuollaiset isot lelut jotka on helpompi kerätä kokoon.

      Poista