torstai 4. elokuuta 2016

"Muuti naamaan ja menoksi"

Melkeinpä noilla sanoilla on viime päivien välipalat menty, kun saimme testattavaksi Muutin smoothiepussukoita. Näitä olen kaupassa monet kerrat ihaillut koska pakkaukset ovat niin värikkäitä ja muuteja mainostetaan sokerittomiksi sekä luomuiksi.

Makukin on näissä kohillaan. Monet maut on mietoja ja sopivat pienille lapsille hyvin. Osa mauista vaatii ehkä useamman maistelukerran, mutta meillä nekin uppoaa hyvin. "Helpoimmat" maut pienemmille löytyy Apina muutista (mustikka&banaani), Kettu muutista (porkkana,omena &banaani) ja Koala muutista (mangoa&omenaa).

Voimakkaamman makuisia olivat sitten nämä muut eli Poro muuti (karpalo&päärynä), Orava muuti (tyrni&mango) , Karhu voimamuuti (mustikka, banaani, 4 viljan hiutaleet & luomuriisiproteiini) ja Panda voimamuuti (päärynä, kaakao, kookos & luomuriisiproteiini)

Pandasta tuli muuten mieleen heti ensimaistamisella mämmi, joten tässähän olisi vauvalle hyvä pääsiäisherkku! Voimamuutit ovat taas ruokaisampia ja pitivät selkeästi paremmin nälkää, joten niitä ehdottomasti mukaan reissuihin. 

muuti apinamuuti

Muuteilla herkuteltiin ihan sellaisenaan ja osaa pistettiin kaurapuuron sekaan, jossa ne toimivat oikein mainiosti. Muutit ovat vähän vetisiä joten kannattaa ensimmäisillä kerroilla olla tarkkana ettei sisältö lennä lapsen päälle. Nimimerkillä kokemusta on! :D Myös osassa olevat erilaiset korkit vaati avaamiseen käsipyyhkeen avuksi. Minulla ainakin sattui nuo reunat vähän käsiin.

Muuteissa on oikein hyvät annoskoot 90g-110g ja tosi suuri plussa on se, että lapsi pääsee maistelemaan tälläisiä vähän harvinaisempiakin makuja kuten tyrni ja karpalo. Meillä ainakaan kyseisiä marjoja ei enää löydy pakkasesta, joten näissä saadaan makuelämyksiä helposti aikaiseksi.

muuti poromuuti

Omaksi suosikiksi nousi tämä Poromuuti jossa on päärynää ja karpaloa. Mies tykästyi Karhu voimamuutiin ja Tyttärelle uppoaa kaikki. Nopeiten ehkä tuo Apinamuuti, mikä ei ole ihme sillä hän syö melkein päivittäin mustikoita. Sellainen mustikkasuu meillä asustaa :)


Yhteistyössä: Mammalandia ja Muuti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti