perjantai 12. elokuuta 2016

Muutosten syksy meiän perheessä

No niin nyt pääsin istahtamaan koneen ääreen ja kertomaan teille tulevasta syksystämme. Olen ollut kotosalla jo 2 vuotta ja sinä aikana olen lähinnä tehnyt lyhyitä pätkiä eri työprojekteja. Nyt reilun viikon päästä käännetään kokonaan uusi sivu minun, mieheni ja Tyttären elämässä. Nimittäin aloitan yksityisenä perhepäivähoitajana kotonamme.


Hoitolapset ovat löytyneet jo alkukesästä omasta tuttavapiiristä ja olen innoissani kun Tytär pääsee syventämään ja luomaan uusia kaverisuhteita. Toiset lapset kiinnostavat paljon (tottakai) ja leikkipuistoissa hän koettaa lähestyä isompien lasten leikkiä välillä hyvin tuloksin. Omassa pihapiirissä ei ole hänen ikäisiään lapsia joiden kanssa leikkiä, mutta onneksi lähistöllä asuu kaveriperheitä.

Innoissani olen itsenikin vuoksi sillä pääsen tekemään ammattiani vastaavaa työtä eli suunnittelemaan ryhmän toimintaa, olemaan kasvatuskumppani sekä tukemaan lasten kehitystä ja kasvua. Näitä hienoja sanoja joiden tärkeimpänä pointtina on se, että on läsnä lapsille ja heidän perheilleen. 

Saatan siis kirjoitella tänne välillä kuulumisia työsaraltakin johon liittyy askarteluja lasten kanssa. Joten askarteluvinkkejä on varmaan luvassa tavallista enemmän. Katsotaan miten arki asettuu ja löytyykö aikaa koneen ääreessä olemiseen miten. 

askartelu vessapaperirulla

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, sullahan tulee olemaan varmasti aika vilkas syksy! Tsempit uusiin kuvioihin! Mullakin alkaa töihinlähtö lähestyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vilkasta tosiaan on luvassa, mutta ihan mukavaa vaihtelua kotiäitiydelle. Milloin meinasit sinä palata työelämään?

      Poista