torstai 25. elokuuta 2016

Vauvanuken vaatteet

vauvanuken vaate ommeltu

Tyttären vauvanukella on jo jonkin aikaa ollut aika kylmät oltavat, sillä hänet riisutaan hyvin usein liian isosta bodystaan (joka ei ole nukelle edes tarkoitettu.) Siksi päätinkin ommella pari vauvanuken vaatetta joita Tyttärellä olisi helppo pukea vauvalle.

Ensimmäiseksi asuksi valmistui keltainen pyjama Ropina-kankaasta. Tyttärellä on samasta kankaasta myös pyjama joten samistelu kunniaan. Tein vielä päiväasuksi kauan hautomastani tilkusta paidan. Tuo Sampsukasta aikoinani ostama tilkku on monta kertaa pyörinyt käsissä, mutta en ole osannut siitä mitään suloista tehdä. Paitsi nyt päätin, että nautin kankaasta enemmän kun saan ihastella sitä lähes päivittäin nuken päällä. Oikiassa olin ja tämä kuvio olikin juuri sopiva 40cm nukelle paitaan. 

nuken vaate ommeltu

Tälläiset nukenvaatteet paketoin Tyttärelle pakettiin annettavaksi sunnuntain synttärijuhlissa. Toivottavasti hän tykkää :)

2 kommenttia:

 1. Hienoja. Mä oon tykänny tehä nukenvaatteita, onnea on kummityttö <3
  Nyt Raumalla on tulossa kansalaisopistolla nukenvaate kurssi. Meinasin mennä sinne, jos sais uusia kaavoja ja ideoita. Samalla ehkä joululahjankin kummitytölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näitä nuken vaatteita on kyllä mukava tehdä kun samalla tavalla ei tarvi miettiä esimerkiksi että painaako jokin sauma käyttäjää :D Tuollainen ompelukurssi olisi kyllä mielenkiintoinen ja varmasti oppisi uutta.

   Poista