maanantai 11. heinäkuuta 2016

The Polttarit 2015

Tänään tulee tasan vuosi polttareistani. Sen kunniaksi haluan jakaa pari kuvaa ja tarinaa päivästä. Kuvia en täällä reissun päällä montaa löytänyt kätköistäni, mutta näistäkin saatte vähän fiiliksiä päivästämme. Vuoden aikana on saattanut tarkimmat yksityiskohdat unohtua tästä hauskasta päivästä, mutta ei anneta sen häiritä :D

Aamulla mies antoi minulle aikaa askarrella hääkoristeita ja yhtäkkiä alkoi kuulumaan takapihaltamme Guntherin -Ding dong song. Ja takapihalta löytyi polttariporukka jotka esittivät hienon tanssin biisiin. Sitten sainkin nenäni eteen polttarivalatodistuksen ja ensimmäisen tehtäväkirjeen. 

Olin päivän ajan salainen agentti Tuplaässä ja tein naamioituneena erilaisia tehtäviä. Ensimmäinen naamioni oli pultsari ja menimme zumbatunnille, jossa viimeinen jäsen yllätyksenä liittyi mukaan vetäen meille melkoisen hikitunnin.

Pääsin taiteilemaan mieheni ja minun nimikirjaimet seinälle. Samalla esiteltiin polttariseurue toisilleen ja kippisteltiin mansikoilla &skumpalla. Hyvästelin myös sukunimeni heittämällä sen kiven mukana veteen paikalla, jolla olimme mieheni kanssa monet kerrat istuneet.

Tässä hahmoni Tyyne, joka pääsi karaokessa laulamaan Aikuisen naisen. 
"Tahdotko vakiasiakkaaksi aikuisen naisen?"


Tässä välissä kävimme myös burleski-tunnilla (supermahtavaa), kävin imettämässä Tytärtä ja minut puettiin saunojaksi. Nämä asut päällä sain käydä lähikaupasta ostamassa illaksi tarvikkeita. Meinasi hiukan nolottaa, mutta eiköhän tutut kaupankassat hoksanneet homman idean.


Ilta jatkui morsiussaunalla, hemmotteluhoidoilla, juttelemisella, syömisellä ja loppuillasta vielä pääsin täysillä tanssimaan. Kaiken kaikkiaan ihan älyttömän mukava päivä josta jäi hyvät muistot. Sää oli ihana, seura parasta ja tekemistä riitti :) 

Kiitos kaikille!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti