torstai 7. tammikuuta 2016

Tekemistä sairaan taaperon kanssa

Voiko olla sen turhauttavampaa kuin koettaa keksiä tekemistä pakkaspäivänä pienelle kuumepotilaalle? Lepääminenhän on ihan tylsää ellei sitä saa harrastaa äidin sylissä ja mieluiten vielä tissi suussa.

Koetinpa sitten keksiä vähän kivaa tekemistä molemmille joka ei liikaa pientä rasittaisi. Ja tattadaa! Rakensin meille majan!Oli mukava istuskella yhdessä majassa pehmeän taljan päällä ja lueskella kirjoja. Tytär innostui leikkimään kukkuu-leikkiä majan peitolla. Itsellekin teki hyvää kun sai vähän tekemistäkin, sillä Tytär ei kipeänä anna tehdä oikein mitään. Pidetään peukkuja pystyssä, että kohta helpottaisi tämä kuumeilu.


Ihana oli muuten taas huomata kuinka pienet asiat ovat monesti niitä suurimpia ja jännimpiä lapsille. Ja ihan hyvä että aikuinen muistaa vielä mitkä asiat ne lapsena olivat hauskoja :D

Eli seuraavan kerran kun meinaa tylsyttää niin rakentakaa maja! Siitä nauttii varmasti koko perhe..tai ainakin lapset. Ja vanhempi voi hyvällä tuurilla saada juotua kahvit rauhassa sillä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti