sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Vauvakutsut siskolle

Tänään saimme yllätettyä sisareni vauvakutsujen muodossa. Kolmas lapsi kun on tulossa, niin hän ei tosiaan osannut arvata että tälläiset järkättäisiin. Joten oli mukava touhuta näitä kun ei ollut kiinnijäämisen pelkoa.


Kutsut järjestimme siskoni kotona. Hänen miehensä houkutteli siskot siksi aikaa muihin hommiin, jotta saimme koristeltua ja laitettua herkut esille. Tutoriaali noista tekemistäni poika-aiheisista koristeista on tulossa piakkoin. Olivat tosi helppoja tehdä ja näistä saa tosi näyttäviä koristeita tehtyä, jos vain ompelukone ei tee tenää :)


Lahjoimme tottakai tulevaa äitiä ja annoimme hänelle lahjaksi vaippakakun ja vauvapesän. Vaippakakusta tuli painava ja sinne upposi 88kpl 2-koon vaippoja, tuttipullo, 0-2kk tutti, pehmonalle, villasukat, villatumput ja body. Vauvapesän tein näillä ohjeilla 
Tämä onkin uusi tuttavuus perheessämme, joten mielenkiinnolla jään odottamaan käyttökokemuksia. 
Onko jollekin lukijoista tuttu käytössä tämä vauvapesä?


Kutsuthan eivät ole mitään ilman tarjottavia. Ne hoidimme nyyttäri periaatteella ja saimme herkutella lakkajuustokakulla, kinkkupiirakalla, kahdella erilaisella salaatilla ja karkeilla. Kerrankin tarjottavia oli fiksu määrä eikä niitä jäänyt hirveästi yli. Hyvä me!
Ohjelmana oli lastenlaulu tietokilpailua, tulevan vauvan syntymäkoon&päivän arvuuttelua, vauva-aiheisten tavaroiden pantomiimia ja vauvasoseiden maistatusta. Oli kyllä todella mukavaa ja leppoista, Eikä ketään haitannut vaikka Tytär olosuhteiden pakosta olikin mukana.

Kiitos kaikille mukavista kutsuista! Itse sankari vaikutti todella ilahtuneelta ja tyytyväiseltä. Ja sehän se onkin parasta palautetta.

2 kommenttia: