maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuosi 2015

Uuden vuoden vaihteessa on hyvä katsoa vähän taaksepäin ja muistella vanhaa vuotta. Tässä on minun koosteeni viime vuodesta jonka sain muisteltua ja kalenterin avulla täyteltyä. Aikas paljon joutui turvautumaan ulkoiseen muistiin ja kännykän valokuviin:) Joten "turhienkin" muistiinpanojen tekeminen on näköjään arvokasta, sillä se tuo mieleen arkipäivän tapahtumia.


Tammikuu
Tytär oppi kääntymään selältä mahalleen. Tämän sain jopa ikuistettua videolle!

Helmikuu 
Hääpukujen testausta äidin, kaasojen ja siskojen kanssa. Hykerryttävä kokemus joka jäi mieleen. Vähänkö hääpuvun valitseminen oli hankalaa!Maaliskuu

Vauvajumppien vetäminen alkaa. Samalla suunniteltiin jo kovasti häitä.

Huhtikuu
Huhtikuussa etsittiin kaasojen pukuja. Vitsi ollaan hyvissä ajoin oltu liikenteessä tässäkin asiassa :DToukokuu 
Kävimme siskon kanssa katsomassa Kansallisbalettia. Siellä oli ihania pätkiä eri esityksistä. Erityisesti Muumi aiheinen baletti jäi mieleen, sillä haluan joskus viedä Tyttären sellaista katsomaan.

Kesäkuu
Kävimme kirkkoharjoituksissa. Silloin jännitti jo kovasti kun tajusi, että parin kk päästä ollaan jo kirkon alttarilla menossa naimisiin!

Heinäkuu
Polttarit! Agentti Tuplaässä pääsi vakoilemaan ja selvittämään huikeita tehtäviä. Hauskaa oli <3Elokuu
Meiän häät <3 Minusta tulee Rouva T. ja karkaamme mieheni ja Tyttären häämatkalle Barcelonaan.
Matkalla Tytär täyttää 1v ja juhlistamme sitä suurella vesimelonikakulla.

Syyskuu 
Aloitamme Tyttären kanssa muskarin ja perhekerhon. Sekä muutenkin aktivoidutaan tapailemaan muita lapsia ja äitejä.


Lokakuu 
Käydään perhereissulla Koitelinkoskilla paistamassa makkaraa ja ihmettelemässä syksyä.


Marraskuu 

Nuorin kummipoika täyttää 1v ja kävimme juhlimassa häntä. Juhlien emäntä oli laittanut vaikka mitä herkkuja ja erityisesti jäi mieleen pyöreät voileipäkakut sekä pöllö aiheinen juustokakku :)

Joulukuu 
Joulua juhlimme Rovaniemellä. Kävimme katsomassa kun Joulupukki lähti matkaan. Tapaninpäiväksi kokoonnuimme lapsuudenkotiini koko perheen kanssa. Ai niin ja vanheninhan minä jälleen vuoden. Lapsen myötä tuntuu kuin syntymäpäivät tulisi varkain.

2 kommenttia:

  1. Niin sitä vaan on paljon tapahtunut yhden vuoden aikana! Ite en kyllä kykene muistamaan mitä milloinkin tapahtui (paitsi toki synttärit yms.) mutta onneksi oon kirjoitellu vauvakirjaan (ja blogiin) juttuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt varsinkin tuntuu mukavalle kun jotain on ylöskin kirjoittanut. :) Saa jotain konkreettisiakin muistoja vauvavuodelta.

      Poista