tiistai 19. tammikuuta 2016

Yhteistyöpostaus: Miksi bloggaan?

Ihan ensimmäinen Meiän perhe -blogipostaus tuli ilmoille 30.6.2014, eli juuri siihen aikaan kun olin raskausviikolla 30+4 ja jäänyt sairaslomalle supisteluiden jälkeen. Olin ahkerasti lukenut toisten kirjoittamia odotusblogeja ja vihdoin päätin aloittaa oman pitämisen. Olihan minulla vihdoin ylimääräistä aikaa kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen.

Oli mukava kirjoitella vauvaan liittyviä asioita joita putkahteli mieleen sekä jakaa hyväksi havaittuja vinkkejä. Itse luen todella paljon tietoa antavia blogeja, joten halusin itsekin kirjoitella sellaisia tekstejä joista voisi toisille olla hyötyä.

Näistä ajatuksista on blogini siis syntynyt. Haluan jakaa tähän elämäntilanteeseen kuuluvia ajatuksia ja kuulumisia muille, sekä mahdollisuuksien mukaan auttaa toisia. Blogini aihealueet vaihtelevat paljon mielenkiintoni mukaan ja selkeästi nyt ollaan menossa enemmän käsitöiden kuin lifestylen suuntaan.

Jotkut bloggarit ovat todella selkeästi tietyn kategorian alla, mutta itse pidän siitä että voin kirjoittaa vapaasti mistä aiheesta haluan. Se on suurin syy miksi blogini on vielä kahden vuoden päästäkin melko säännöllisesti päivittyvä. Aiemmin kirjoittelukokeiluni kaatuivat siihen etten keksinyt tarpeeksi viisasta kirjoitettavaa. Sellaiset ajatukset ovat onneksi tämän blogin myötä jääneet. Toivon että tämä tietynlainen rentous bloggaamisen suhteen välittyy lukijoille. Toivon myös lukeutuvani näihin hyvänmielen blogeihin :)

Nyt kun mietin että mihin suuntaan haluaisin blogini kehittyvän seuraavan kahden vuoden aikana, niin toivon saavani otettua parempia ja kauniimpia kuvia, jotka tukisivat tekstejäni. Tällä hetkellä blogin päivitys saattaa tapahtua pääasiassa kännykän avulla, jolloin kuvat ovat vain tärähtäneitä kännykkäräpsyjä. Tähän tavoitteeseen päästäkseni täytyisi minun tarkemmin miettiä kirjoituksiani ja valmistella kuvaussessioita. Eiköhän siihen päästä kun uniasiat alkavat paremmin rullaamaan.

Pyrin myös enemmän kirjoittamaan laadukkaampia tekstejä unohtamatta pikaisia arjenkuulumisia, Jospa se saisi ihmiset enemmän kommentoimaan. Kommentit ovat nimittäin ehdottomasti parasta bloggaamisessa ja pyrinkin itse kirjoittelemaan kommentteja lukemiini postauksiin. Kun sain ensimmäisen kommentin niin muistan kuinka kiljahtelin innosta ja mietin tarkasti kuinka vastaisin, olo oli kuin lapsella jouluaattona! Siksi vinkkaankin nyt teille kaikille, että kannattaa kirjoittaa edes lyhyt kommentti mihin tahansa blogiin. Se ilahduttaa varmasti.

Tälläisiä ajatuksia nyt päälimmäisenä nousi esiin. Lisäkysymyksiä voi esittää kommenteissa ;)


*Mammalandian yhteistyöpostaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti