tiistai 2. helmikuuta 2016

Kuulumisia lisärahan saamisesta.

Kirjoittelin tuossa taannoin lisärahan saamisesta johon ideoita löysin Tiia Konttisen kirjasta Sinullakin on oikeus vaurastua. Olen hänen opeillaan nyt parin kuukauden aikana keskittynyt positiivisen tilisaldon luomiseen.

Yllättävän monesta paikasta sitä rahaa tuleekin lähes huomaamatta ja kun näitä rahoja alkaa laskemaan yhteen niin huomaa kuinka sitä lisätuloa tulee useita kymppejä kuukaudessa. Juuri tänä aamuna pistin jälleen lisätienestini listaksi ja huomasin kahdessa viikossa saaneeni 57€ kassaani.

Ne ovat kertyneet käsitöiden tekemisestä, lastenhoidosta ja toisten tuotteiden markkinoinnista. Aika helppoja ja nopeita juttuja olen tehnyt Tyttären unien aikaan, ilman että omaa uniaikaa on rokotettu. Eli aikas hyvin :)

Ajattelin listata tähän hiukan ideoita joilla lähes jokainen voi saada myös kerrytettyä lisää rahaa. En aio listata tähän pullon keräämistä, kirppistelyä yms. Sillä ne tavat ovat jo kaikkien tiedossa. Vaan nyt ajatuksenani on ideoita miten jokainen voisi käyttää omaa osaamistaan ja muuttaa sen rahaksi.

Eli lisärahan lähteitä:

  • musiikillisesti/taiteellisesti lahjakas voi esiintyä juhlissa, päiväkodeissa, vanhainkodeissa jne.
  • upea piirtäjä voi myydä tilauksesta sisustustauluja, kortteja jne.
  • hyvä leipoja voi tuotoksiaan myydä myyjäisissä, tuttavapiirissään, pienyrityksissä lähellä jne. 
  • superjärjestelijä voi auttaa sotkuisempia tyyppejä järjestelemään ja siivoamaan
  • viherpeukalo voi kasvattaa siemenistä taimia ja kaupata näitä facebookin kasviryhmissä
  • ompelutaitoinen voi korjata vetoketjuja,lyhentää lahkeita, tehdä uusia vaatteita (omilla kaavoilla) jne.
Kaikkein eniten tarvitaan uskallusta ja sitä ajatusta, että omien palveluiden antaminen on lisäarvon tuottamista. Eli et tee asioita pelkästään rahankiilto silmissä ja oman edun vuoksi, vaan sen vuoksi että voit auttaa siinä toista joka ei ole niin taitava kuin sinä. Ihmiset saisivat todellakin enemmän yhdistää voimavarojaan ja auttaa toisiaan, se lisäisi yhteisöllisyyttä :)

Kannattaa muuten käydä lukemassa lisää ideoita omaan rahatalouteen Tiian blogista Sieltä löytyy myös mielenkiintoinen haaste sekä rutkasti ajatuksia herättäviä tekstejä.

Tiialla on nyt helmikuussa ja kesäkuussa ilmestymässä e-kirjastaan uudistettuja ja laajempia painoksia. Hän tarjoaa nyt hyvältä kuulostavaa tarjousta, nimittäin hän antaa e-kirjan ostajille kaupan päälle nämä kaksi uudistettua painosta. Eli ostaja saa 3kirjaa 29€. Hän antaa vielä kirjoilleen 100% tyytyväisyystakuun, eli jos kahdessa viikossa et ole saanut muutosta rahatalouteesi voit keskustella hänen kanssaan henkilökohtaisesti tilanteestasi ja saat rahasi takaisin. Aikamoinen takuu :)

Tämä 3 kirjan tarjous on voimassa 5.2 klo 23.59 asti. Joten ei tässä ole kuin pari hassua päivää enää aikaa tarttua siihen, käy siis lukemassa lisää e-kirjasta ja tutustumassa Tiian täältä


"Kirjan ensimmäinen osa keskittyy siihen, miten oma talous otetaan hallintaan ja lähdetään tekemään konkreettisia muutoksia, joilla käännetään negatiivinen talous positiiviseksi.
Toinen osa – joka julkaistaan kesäkuussa 2016 – keskittyy vaurastumiseen sekä taloudellisen riippumattomuuden ja vapauden rakentamiseen."

*Yhteistyössä tehty postausEi kommentteja:

Lähetä kommentti