perjantai 28. elokuuta 2015

Jänniä tilanteita Montjuïc:lla

Hellurei ☺

Käytiin tässä seikkailemassa hiukan Montjuïc - vuorella. Heti kun pääsimme perille sinne oli Tytär jo täyttänyt vaippansa, joten saimme ensin yrittää etsiä vessaa. Kunnes reippaina vaihdettiin vaippa kosteuspyyhkeiden avulla keskellä katua. Onneksi sattuu ne olemaan matkassa. Tosi näppärää pyyhkäistä kädet ja ruokailutaso ennen syömistä reissun päällä. Ja voihan näitä tosiaan vaipanvaihdossa myös tarvita ;)


Maisemat vuorella ovat hienot ja joka paikassa tuntui olevan kukkia joita Tyttären kanssa ihailtiin. Kunnes kuumuus vei hänet unten maille. Täällä hän on nukahtanut helposti vaunuihin, mutta unet ovat vain tunnin kestoisia.

Mutta annetaanpa nyt kuvien kertoa enemmän maiseman upeudesta.
Laskeuduimme alas vuorelta Telefericillä eli kaapelihissillä. Oli tosi jännää katsella alhaalla olevia maisemia ikkunasta Tytär sylissä. Äitillä jännitti selkeästi enemmän,  sillä Tytär vain potki turhautuneena hissin seiniä ja repi kanssamatkustajien rintaliivien olkaimia. Great. Onneksi he eivät tuntuneet pahoittavan mieltään vaan kujersivat Tyttärelle. Tämä on ehdottomasti ollut parasta tässä reissussa. Tytär rakastaa saamaansa huomiota ja hän jaksaa paremmin odotella eri tilanteissa.Ja matkustusvinkki! Eli siis jos reissaat Barcelonassa rattaiden kanssa, niin niiden kanssa pääsee Telefericiin ja vauvat pääsevät ilmaiseksi vieläpä. Matka kestää vain 7min yhteen suuntaan ja rattaat kootaan hissiin mennessä.

Eipä tässä muuta. Aletaan viettää siestaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti