tiistai 2. kesäkuuta 2015

Tytär 9kkNyt on Tytär ollut pitempään tällä puolella massua.Kohta on jo eka  vuosi takana!

Tytär on oppinut taas vaikka ja mitä. Hän osaa etsiä kissan, kun kysytään" Missä kissa?". Hän osaa myös sanoa Nepku eli Nekku.. Joka on kissan nimi. Tytär taitaa pikkaisen tykätä kissasta :) Myös äiti ja isiih tulee hienosti. Jokeltelua ja ääneen nauramista tulee usein. Hän vaikuttaa olevan jutteleva tyyppi kunhan on ensin saanut ihmetellä uutta tilannetta rauhassa.

Hän myös seisoo jo tukevasti tukea vasten, mutta ei vielä itse nouse seisomaan. Hän ei myöskään ryömi tai konttaa, tai no ryömii hän välillä vahingossa. Mutta kun häntä koettaa houkutella niin hän yleensä suuttuu. Istua hän osaa jo todella hyvin ja osaa laskeutua istualtaan pois itse, suojaheijasteet löytyvät joka suuntaan. Kävelytuoli on todella rakas, vähän liiankin rakas. Huolettaa välillä että kuinka takapakkia motorinen kehitys sen takia menee, mutta sen kävelytuolin avulla saan ruuat tehtyä ja pyykit pistettyä kuivumaan. Tytär viihtyy lattialla silloin kun siellä ollaan kaverina.

Syömisessä ei ole ongelmaa, jos ei meinaa iltapuuro mennä syötettynä alas annan hänelle tutkittavaksi jotain. Siinä samalla saan lapottua ruokaa suuhun. Päivällä hän syö usein sormiruokaa ja reissussa sosetta. Yöunet ovat nyt parina yönä olleet ruhtinaallisen hyviä! Hän ei herää kuin vasta aamuyöstä syömään ja herätysjuttelu alkaa vasta puoli seiskalta. Ihanaa!

Tälläistä kuuluu meiän pienelle cupcakelle <3

2 kommenttia:

  1. Millonkohan kummin nimi tulee? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan aiemmin kuin teiän pojalla miun nimi ;) On tuo Jenni hiukan helepompi ku Annika :D

      Poista