sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Punkki!

Eilen oli oikein kiva päivä käydä Haaparannassa hiukan hääostoksia tekemässä koko perheen kanssa. Tytär ei nukkunut kunnolla ja Ruotsin puolella kitistiin koko ajan. Päätimme käydä vielä reissun päätteeksi miehen kaverin synttäreillä hänen mökillään. Mökki oli todella kivalla paikalla veden ääressä metsän keskellä, mutta olisin ehkä jättänyt käymättä jos olisin tiennyt kuinka paljon punkkeja siellä oli. 

Tytär ihan tyytyväisenä unien jälkeen katseli sylistämme kun näytimme paikkoja hänelle mökillä. Sitten nautimme todella hyvää vegaanista suklaakakkua lasitetulla terassilla ja Tytär pääsi ihmettelemään siksi aikaa lattialle menoa. Vissiinkin tuossa vaiheessa pomppasi hänen pipoonsa punkki, jonka nappasin nopeasti pois ja tapoin. Säikähdin jo vähän kun tarkistettiin, et jep..punkki oli. Tsekkasin hänen päänsä, korvantaukset ja kädet. Melko pian tämän jälkeen lähdimme ajamaan kotiin, tunnin sisään olimme kotipihalla jossa huomasin että Tyttären korvan alla oli punkki kiinni! 

Kiireen vilkkaa juostiin sisälle ja irroitin punkin pinseteillä Tyttären huutaessa hirmuisesti. Onneksi punkki lähti helposti irti ja näytti kokonaiselta. Punkin purema desifioitiin ja säikähtynyt tyttö tyynnytettiin maidolla. Sillä aikaa mies datasi netistä tietoa kuinka punkin purema hoidetaan. Onneksi sen mukaan borrelioosi ei kerennyt tarttua, sillä punkki ei ollut kuin max tunnin kiinni ja saimme sen pois. Puremakohdassa oli tänään enää pieni punainen täplä jota nyt seuraamme kasvaako.  :( 

Nyt kaikki peukut pystyyn että ei tule mitään! Oon vieläkin järkyttynyt kuinka  noin pieni ötökkä voi saada näin suuren kuolemanpelon aikaiseksi. Punkit sucks..

2 kommenttia: