maanantai 23. helmikuuta 2015

Soseita ja kasvistikkuja

Ei tämä kiinteiden aloitus kyl mitään hauskinta ole, Tyttärelle on välillä ilmestynyt melkoisia reaktioita iholle ruuasta. Pahimman reaktion sai aikaan omena, joten se on nyt jonkin aikaa pannassa. Tyttärelle ilmestyy pitkin kehoa sellaisia punertavia läiskiä, joiden keskellä on valkoinen näppylä. Onneksi nämä hälvenee päivässä, mutta ensimmäisellä kerralla säikähdin kunnolla.


Tälläisiä "herkkuja" Tytär on nyt popsinut. Eli porkkanasosetta ja porkkanatikkuja, sekä kurkkua. Tuo prismasta ostettu "silikonijääpalamuotti" on kyl tosi näppärä. Siitä saa helposti nuo palaset irti. Tällä hetkellä Tyttäreen uppoaa 2 palasta kevyesti, en vielä ole koettanut lisätä määrää.


Bataatti ja kaurapuuro ovat nyt seuraavat testiruuat. Kaurapuurolle irvisteltiin ihan kauheasti, vaikka sitä oli vain murunen päärynäsoseen joukossa :D Bataatti odottaa keitettynä tikkuna ja soseena kunhan tyttö herää. Tuntuu todella oudolta antaa tytölle näitä "oikeita" ruokia, tunnen todella suurta luopumisen tuskaa omasta vauvasta. Onneksi rinta kelpaa hyvin ja voin vielä piiiiiitkään lässytellä omaa pikkuista :) Mutta onpa kyllä ollut hankalaa katsoa vierestä kun toinen noin isoksi jo kasvaa. Samalla hienoa ja hauskaa, mutta näköjään kyyneleitäkin aiheuttavaa tämä lapsen nopea kasvu. PYHYYY!

Onko teillä muillakin äideillä ollut tälläisiä tunteenpurkauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti