tiistai 17. helmikuuta 2015

Morsian 2015


En muista olenko täällä blogin puolella maininnut olevani tämän vuoden morsian? Menemme miehen kanssa naimisiin elokuussa 2015 <3  Häät ovat välillä käyneet mielessä, mutta ihan vasta tajusin että niihin on enää puoli vuotta. Kaippa tässä häätyisi alkaa niiden eteen asioita tekemään :) Kirkko ja juhlapaikka on sentään valittu, sekä kaasot ja bestmanit. Vieraslistaakin on jo mietitty ja alustavat kutsut suunniteltu. Eli on sentään jotain tehty.Olemmekin menossa katsomaan hääpukuja siskojeni,kaasojeni ja äitini kanssa tulevana viikonloppuna! Toivon löytäväni itselleni sopivan mallin sieltä :) En yhtään osaa sanoa millaista haluaisin, paitsi valkoista! Ja ehkä sellaista kermakakun näköistä? :D Mutta siksipä juuri onkin hyvä käydä sovittelemassa erilaisia pukuja.


Ebay ja pinterest on ollut nyt ahkerassa selailussa, ja kuvitankin tämän postauksen niistä löytyneillä suloisilla ideoilla. Ebaystä on jo lähtenyt tilaukseen karkkipuffetin pussukat, ja olen yrittänyt metsästää myös ihanaa pukua Tyttärelle sieltä. Eikö olekin suloisia tälläiset hörselöt?


Kävimme myös häämessuilla miehen kanssa, ja tässä onkin kooste siitä masumisu-sivujen puolella. Tervetuloa tutustumaan :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ja tsemppiä järkkäilyihin! Me mentiin naimisiin 2011 ja se oli ihan elämäni parasta aikaa ehdottomasti. Rakastan suunnittelua ja järkkäilyä ja itse hääpäivä meni aivan täydellisesti. Jos jonkun päivän haluaisi elää uudelleen, niin sen. <3 Minäkään en yhtään tiennyt millainen puku itselle edes sopisi ja sovittelu oli hauskaa puuhaa. Toisella kerralla tärppäs puvunkin kanssa sitten. Mää oon jo suunnitellu, että 10-vuotishääpäivänä pidetään sitten pirskeet samassa paikassa missä häitäkin juhlittiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihana idea tuo 10 hääpäivä! Suunnittelu on kyl mukavaa ja häätäpinät lisääntynyt paljon ku päättää asioista :-)

   Poista
 2. Varo vaan, puoli vuotta hurahtaa nopeasti :D Onko tulossa isot vai pienet häät? Toivottavasti löydät mieleisen puvun ja onnea tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meneeki! Sehän täs kans vähän tärisyttää :D Häät on aika normikokoiset n 80henkeä.

   Poista