maanantai 16. tammikuuta 2017

Tyttären pääjalkaiset

Tuntuu että Tyttären leikkitaidot ja piirustustaidot ovat viikon sisällä ottaneet harppauksen eteenpäin. Mielikuvitusleikit ovat osa päivää yhä enemmän ja hän on alkanut leikkimään nukkekotiinsa saaduilla kissoilla tähän tapaan: " Tämä haluaa isin reppuselkään" Nostaa pikkukissan isäkissan selkään ja juoksentelee niiden kanssa ympäriinsä. 

Niin suloista!

pääjalkainen

Hoksasin myös pari päivää sitten, että hei hän piirtää pääjalkaisia. Päästä tuli hienon pyöreä ja kädet&jalat löysivät perille oikeille kohdille. Silmiä tuli sitten reilusti ja isille piirettiin kartta käteen. Äiti ja Tytär sai kuvassa hameet päällensä. Niin ihanaa kuunnella toisen selostusta kun hän piirtää. Samalla on todella haikea fiilis kun tajuaa kuinka ison lapsen leikkiä tämä jo on. Meiän vauva ei todellakaan ole enää vauva, kuin äidin ja isän muistoissa. Hirvittää vähän kuinka isoksi tyttö kasvaa silmissä kun vauva tulee tälle puolelle masua. 

Pitää koettaa muistaa nauttia nyt näistä kahdenkeskisistä hetkistä isosiskon kanssa ennen kuin vauvahormonit pyörähtävät kylään. Kovasti odottelen että vauva tulisi maailmaan ja pallomahan hankaluudet loppuisivat, mutta samalla tuntuu hurjalta kun perhe muuttuu. Ollaanhan tässä oltu tiivis yksikkö jo kohta 2,5 vuotta. Tämä on varmaan niitä loppuvaiheen jännityksiä et miten uuden vauvan kanssa osaa jakaa aikaansa molemmille lapsille. Sen saa tietää ihan pian :)

2 kommenttia:

  1. Hienoja piirustuksia! Meidänkin pitäisi varmaan enemmän piirrellä. Ihan liian harvoin tulee kotona annettua kyniä käteen :/ Meillä on pian 2v4kk. Sormiväreillä ollaan kyllä senkin edestä sitten varmaan askarreltu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie monesti annan kynän käteen ja paperia/värityskirjan nenän eteen, kun alan ruuanlaittoon :) Se on miun tapa saada tehtyä ruokaa rauhassa ja samalla voi auttaa tyttöä jos hän apua tarvii. Kannattaa kokeilla :) Me taas ei oikein sormiväreillä olla tehty kun siinä tulee enemmän sotkua ;)

      Poista