keskiviikko 4. tammikuuta 2017

37+0 kuulumiset


Niin se vuosi vaihtui melkoisen rauhallisissa ja vähän kipeissäkin merkeissä. Käytiin parin lapsiperheen kanssa syömässä hyvin burgerbuffetissa ja sen jälkeen katsoimme kaupungin ilotulitukset. Olihan ne hienot! Rauhallinen ilta kuitenkin pisti kropan koetukselle ja vuosi vaihtui sitten pötkötellessä.

rv 37
pallo <3

Nyt kun vihdoin pääsin synnytyskuukauteeni (oletettavaan sellaiseen) niin huomaa kyllä, että raskaus alkaa olemaan lopuillaan. Energiatasot ovat parisen tuntia korkealla ja sitten täytyykin jo levätä. Erilaisia kolotuksia ja kipuiluja esiintyy usein. Lähestyvä synnytys alkaa olemaan mielessä kokoajan ja synnärilaukun pakkaaminenkin on aloitettu.

Neuvolassa oli jälleen hyvät arvot ja sf- mittakin liikkuu nyt keskikäyrällä. Painoa oli tullut aika paljonkin enemmän mitä aiemmin, mutta olihan tässä joulu ja uusi vuosi välissä. Liikelaskenta ohjeet luin uudestaan läpi, sillä vauva on välillä todella rauhallinen. Vauva ei tunnu olevan kiinnittynyt, joten nyt toivon kovasti ettei synnytys käynnisty vesien menolla. Sain nimittäin ohjeistukseksi mennä silloin maate ja soittaa ambulanssi hakemaan minut synnärille. Silloin kariutuisi toiveeni olla kotosalla synnytyksen alku. Mut katsotaan miten käy... synnytyksen menoa kun ei osaa etukäteen arvata.


4 kommenttia:

 1. Vaikka neuvolasta antoivat tuon ohjeen niin todennäköisesti synnäriltä sanovat että tuu omalla kyydillä. Niin mulla kun meni vedet ja kaveri ei ollut kiinnittynyt :) sai tulla ihan rauhassa koska oli kuitenkin pää alas, ilmeisesti riski ois todellinen jos pylly ois alhaalla :)

  VastaaPoista
 2. Viimeisiä viikkoja viedään, tai mistäs sitä ikinä tietää vaikka puhuttaisiin päivistä! :) Jaksamista loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikkoja ainakin..hiukan hirvittää jos enää päivistä on kysymys :)

   Poista