sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Meillä nukutaan kokonaisia öitä!

Vuhuu! Kuten otsikko jo paljastaa niin takana on huikeat kaksi kokonaista yötä, niin ettei Tytär ole herättänyt kertaakaan yöllä. Tyttärelle kertyy 9-9,5h unta yössä ja itsekin olen mennyt aikaisin nukkumaan joten 8h unta on takana. Ja vieläpä kahtena peräkkäisenä yönä. Vau!

Tuntuu kyl tosi mahtavalta huomata aamulla, et hetkinen Tytär herää nyt ja kello on jo kuusi. Tätä aikaa on vähän ootettu :)

Oli myös mahtava huomata tänä aamuna että blogiani on katseltu yli 20 000 kertaa. Kiitos teille lukijoilleni ja muille blogiani kurkkiville :) Vuoden alusta blogiini tulee muutoksia mahdollisen yhteistyön kautta ja muutenkin aion vakavoitua kirjoittamisen suhteen. Pysykää siis kuulolla!

6 kommenttia:

 1. oi onnea! meillä heinäkuussa -14 syntynyt neiti ja kokonaista yötä odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meillä olis tähän asti päästy ellei olis mies ottanut asiakseen opettaa Tytärtä nukkumaan. Joskus logiikka näköjään voittaa tunteet ;)

   Poista
 2. Nyt vasta löysin sun blogin tuolta facebookin ihmeellisestä maailmasta ja heti piti tulla katsomaan :) Meillä ei vieläkään neiti nuku kokonaisia öitä. Kerran menneellä viikolla vahingossa nukkui :D Ehkä sitten viimeistään murrosiässä ;) T. Anu ja Netta masusta misuksi jumpasta keväällä 2015 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nyt loman aikana notkahti unet, mutta kovasti koetetaan saada takaisin hankitut uniedut. Kyllä ne joskus nukkuu niin että vanhemmatkin saa levättyä tarpeeksi :) Mukava että tulit kurkkimaan.

   Poista