maanantai 16. marraskuuta 2015

Meiän joulukauden avajainen


Pimeys ja lumeton marraskuu on saanut minut valmistelemaan kotiamme joulukuntoon. Ja kuin taikaiskusta tuli myös lunta maahan valaisemaan maisemia. Toivottavasti lumi vain pysyisi maassa!

Vaikka Tyttärellä nuha vaivaa niin kävimme tassuttelemassa lumella. Tytär käveli tosi varovaisesti ja kuunteli selkeästi lumen narskuntaa. Enempää ei lumeen keretty tutustua sillä hölkkäsimme äkkiä bussille, jotta kerkesimme kirjastoon lastenkirjoja hakemaan. Luvassa onkin postausta hyvistä kirjalahjoista taaperoille!

Mutta tosiaan nyt on meiän joulupuuhat ihan virallisesti aloitettu ja syysmaalauksien tilalle taiteillaan jouluinen maisema.

Koetettiin pipareita leipoa yhdessä Tyttären kanssa, mutta äkkiä vaihdettiin niin että Tytär oli laadun maistelija ja äiti leipoja. Muuten olisi kadonnut taikinaa turhan paljon pikkuisen massuun.Olen myös loppusuoralla yhdessä isossa projektissa, jota olen pari kuukautta tehnyt. Eli Tyttären villasukista tehty joulukalenteri alkaa olemaan valmis. Enää viisi sukkaa neulottavana. Tässä pientä esimakua siitä. Lopullisen esittelen kun saan sen kokonaan valmiiksi. Tästä tulee niin kiva!


Kuinka moni muu on alkanut jo joulua valmistelemaan jotta pimeys taittuisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti