keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kirjavinkkejä taaperolle

Meiän Tytär on melkoinen kirjojen lukija ja selkeästi ihastuu eniten kirjoihin, joissa voi kokeilla ja tehdä muutakin kuin selata sivuja. Useat lastenkirjat saa edullisimmin hankittua netistä, mutta silloin ei pääse testaamaan kirjan toimintoja. Siksi ajattelin kertoa meiän tytön lempparikirjat ja mikä niiden juju on. Näitä kirjoja suosittelen pukinkonttiin.

Tämä Hämähäkki- kirja on Prismasta ostettu ja se pääsi ulkomaille asti mukaan monikäyttöisyytensä vuoksi. Kirjan hämähäkkiä voi liikuttaa sormien avulla samalla kun tuttu hämä hämähäkki laulun sanat lausutaan. Kirjassa on kiva kuvitus josta voidaan opetella hyönteisiä.


Kikattava kakkianen on minulle ihan uusi hahmo, mutta tämä on kuulemma televisiosta tuttu. Kirjassa on parasta nauruäänet ja helpot äänipainikkeet, joita taaperolla on helppo painaa. Tästä löytyy myös on/off -painike jos nauru alkaa ärsyttämään. Tämän myyntipaikkaa en tiedä, sillä tämä on kirjastosta lainassa.

Patricellin kirjat ovat ihania kuvitukseltaan ja niissä on humoristisia tarinoita. Tämä Paukku-kirja pistää pieruhuumorillaan koko perheen nauramaan. Samalla kirjailijalla on myös tosi kiva potta aiheinen kirja. Näitä kirjoja olen nähnyt Prismassa.Tämän koskettelukirjan hankin tytölle hänen ollessaan vauva, mutta vasta nyt se on innostanut lukemaan. Kirjassa on kohtia joita voi silitellä ja runomittaan kirjoitettu teksti jää helposti päähän. Nykyään luen kirjaa tytölle niin etten edes katso tekstiä. Tätä me luetaan muuten monesti iltasaduksi. Tämä hankittiin Vau kirjakerhon kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti