lauantai 4. heinäkuuta 2015

Tytär 10kk

Tiistaina poksahti jo kaksnumeroiseksi neitokaisen ikä. Hurjaa! 10kk kunniaksi käytiin ostamassa hänelle oma pyöränistuin ja kypärä. Ja käytiin heti koeajolla kirjastossa Tyttären kanssa. Tunsin selässäni rahinaa kun pää vain kääntyili tytöllä ja välillä hän huokaili jotain. Ei tainnut olla turhan erikoista kun ei ilmekään värähtänyt kyydissä 😄 

Tytär on oppinut kävelemään tukea vasten. Hän kävelee jo huoneista toisiin seiniä pitkin. Onkin mahtavaa hoksata, että neiti on kadonnut olohuoneesta eteiseen ihailemaan itseään peilistä ja nauramaan peilikuvalleen. Sormella hän on myös oppinut osoittamaan ja vilkuttaa välillä hienosti. Sanoja tulee jo: äiti, ihii (isi) , kakka, Nepku, nam ja hyvä. Nuo ainakin tulevat selkeästi ja oikeissa kohdissa. 

Neuvolassa käytiin ottamassa jo mpr-rokote sillä lähdemme koko perhe häämatkalle elokuussa. Halusimme aikaistaa ottoa jotta hänellä on parempi suoja taudeille. Samalla mitattiin pituus ja paino ja Tytär onkin 75cm pitkä ja 12,7kg ☺ 

Hampaita hänellä on jo viisi puhki ja kaksi on tulossa ihan juuri läpi. Ja hienosti osaa käyttääkin näitä hampaitaan syömisessä ja ihmisten puremisessa. Ainakin isi ja äiti on saanut monet purut palkaksi halista ja pususta. 

Tytär on reipas neitokainen jolla on vierastusta vähän ilmassa, erityisesti silloin kun väsyttää.. silloin kelpaa vain äidin syli ja mieluiten eri huoneeseen meno. Kumpa tämä vaihe menisi ohi ennen häitä. Niihin on enää kuusi viikkoa! 
Seikkailemassa olohuoneessa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti