sunnuntai 17. syyskuuta 2017

3-vuotiaan Isosiskon kuulumisia

Tervehdys kaikki! Pitkästä aikaa ajattelin kertoa hiukan lasten kuulumisia. Ollaan nyt loppuvuosi hiukan reissun päällä Espanjassa ja täällä ollessa voisin keretäkin päivittää tätä blogia hiukan ahkerammin. Ainakin yritän päivittää :) 

Isosisko juhli vasta 3-vuotis synttäreitään mummolassa. Teemaksi valikoitui Pipsa Possu, sillä hän rakastaa kyseistä hahmoa. Eikä se ole mikään ihme sillä Pipsa on symppis possu jolla on kavereita ja pikkuveli. 


Isosisko on oppinut jo päivävaipoista pois ja ainoastaan yöllä vielä käytetään vaippoja. Tämä on niin suuri helpotus kun ei vaippapaketteja tarvitse kantaa kahdelle lapselle. Muutenkin Isosisko on osoittanut olevansa iso tyttö fiksuilla puhumisillaan ja päättelykyvyillään. Välillä hän jopa kuuntelee ja ymmärtää ehdotuksiani paremmin kuin mieheni ;) On niin suloista kuunnella kun toinen vakavana kertoo isälleen sitä mitä äiti sanoi. 

Hän kertoo olevansa äidin tyttö ja se kyllä näkyy. Isän kanssa hän mielellään leikkii ja touhuaa, mutta heti kun väsy tai nälkä iskee niin äiti on numero ykkönen. Hänestä taitaa välillä olla hankala jakaa äidin huomiota Pikkusiskon kanssa..ja se näkyy Pikkusiskon hivutteluna ja työntämisenä pois äidin sylistä. Mutta se on onneksi pientä ja ollaan sanoitettu ja juteltu tilanteet aina läpi. Kunpa tuo helpottaisi kun hänellä alkaisi jokin oma juttu. 


Isosisko on taitava piirtämään ja pääjalkaisia taiteillaan jokaiseen paperiin joita hänelle annetaan. Kielellisesti hän kans on näppärä ja osoittaa muistavansa loistavasti laulun sanoja. Hän nauttii erityisen paljon siitä kun yhdessä laululeikimme.

Ihana murumme <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti