keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Yhteistyöpostaus: Miten perheemme lomailee?

Kesä kait se vissiin on jo käynnissä, vaikka mittarin pari hassua plussalukemaa ei sitä ajatusta tuekaan. Myös tämä "hurja" kesämyrskykin latistaa kesäfiilistä. Joten juuri nyt päätin kirjoittaa teille miten meiän perheemme aikoo kesäänsä viettää.

Kesäkuu menee vahvasti kotosalla ja juhlissa käyden. 
Onhan parilla siskonpojalla syntymäpäivät ja yhdellä siskontytöllä rippijuhlat. Juhannus vietetään totuttuun tapaan maalla siskon luona jossa pääsemme savusaunaan koko perheen kesken. Kesäkuussa ei arkemme siis muutu oikeastaan paljonkaan. Mitä nyt aiomme nautiskella lämpimistä säistä kaupungin puistoissa sekä kotipihalla. Kesän paras pehmiskin on jo bongattu ja se on vanilija-päärynäsekoitus! Lurps :) 

Heinäkuussa sitten alkaakin vähän jo tapahtua, sillä lähdemme Helsinkiin pariksi viikoksi lomailemaan. Siellä suunnittelimme Viron risteilyä ja Korkeasaarta. Nämä kun luulisi onnistuvan mukavasti taaperon kanssa :) Ja siitä päästäänkin erääseen toiveeseen, joka minulla on teitä lukijoita kohtaan. Kuulisin mielelläni vinkkejä lapsiperheen Helsinkiin. 

Luin jo jostain blogista Lasten kaupungista  joka on osa Helsingin kaupunginmuseota. Sitä aiomme käydä katsomassa, sillä elämyksellinen museokäynti kuulostaa todella hyvältä ja viihdytään varmasti koko perhe. 

Muuten en oikeastaan tiedä mitä kivoja tärppipaikkoja lapsiperheelliselle siellä on. Missä on parhaimmat leikkipuistot, ravintolat sekä tapahtumat?

Kuva Lasten kaupunki -facebook sivuilta

Käy myös lukemassa mitä muut Mammalandian bloggaajat aikovat tehdä kesälomallaan. Sieltähän voi löytyä vaikka mitä ideoita omaan kesälomaan. Minä ainakin luen tarkasti et jos löytäisin ideoita meiän kesälomareissuun. 

Ihanaa kesää kaikille!

Yhteistyössä: Mammalandia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti