maanantai 13. kesäkuuta 2016

Naperonaksun ruisnaksut testissä

Naperonaksu

Saimme testattavaksi Naperonaksulta kolmea erimakuista ruisnaksua: maustamaton, omena ja mustikka. Ensivaikutelma oli positiivinen sillä pakkauksen napero kiinnosti heti Tytärtä. Pakkauksesta sai myös selkeästi selville mitä naksut pitävät sisällään, joten sen tavaamiseen ei kaupan hyllyllä menisi kauan. Joka on kyllä plussaa silloin kun kauppareissulla on mukana väsynyt lapsi. Myös kotimaisuus ja lisäaineettomuus sai peukut nousemaan pystyyn.

Maistamaan piti toki heti päästä ja Tytär tykästyi naksuihin kovasti. Tämän viikon aikana hän ei ole kertaakaan kieltäytynyt jos olen tarjonnut naksuja. Osui ja upposi taaperon makuaistiin. 

Omaan suuhun nämä maistuivat todella voimakkaasti rukiilta. Mutta keksittiin tapa mistä aikuinen ja lapsi nauttii, eli dippailimme naksuja dippikastikkeeseen. Ei ollenkaan hassumpaa! Valkosipulikastike ja mustikkanaksu sopivat oikein hyvin yhteen, vaikka se näin kirjoitettuna kuulostaa todella oudolta yhdistelmältä.

Naksut ovat näppäriä välipaloja, joita voi pitää aina hoitolaukussa. Itse en ainakaan ole huomannut mitään pehmenemisiä, vaikka naksut ovat olleet minigrip-pussissa helteisinä päivinä.

Jos näihin naksupakkauksiin saisi vielä uudelleenkiinnitys mahdollisuuden, niin se olisi mahtavaa! Nimittäin Tytär kerkesi käydä naksuhimoissaan tiputtamassa pussin lattialle ja kaikki varmaan tietävät näyn ilman valokuvaakin. Jaiks!

Joten seuraavan kerran kun kaupassa osuu tälläinen söpö pakkaus silmiin, niin kannattaa napata mukaan :)

Yhteistyössä Mammalandia ja Naperonaksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti