tiistai 17. toukokuuta 2016

Ompelulanien 5/16 valmistuneita ompeluksia Tyttärelle

Osallistuin viikonloppuna ompelulaneihin. Tällä kertaa olin koko viikonlopun ja täytyy jälleen kehua kuinka mukavaa siellä oli. Oli terapeuttista vain saada rauhassa ommella ja keskittyä itseensä. Hoksasin sunnuntaina olleeni niin flow -tilassa etten ollut oikeastaan salaattia kummoisempaa syönyt sinä päivänä. 
 Viime kerrasta voit lukea täältä.

Opin paljon uusia juttuja ja sain ideoita mm. imetyspaitaan joka ei oikeastaan ole imetyspaita. Sekä sain rutkasi himoja eri kankaisiin. On ihan erilaista päästä katsomaan ja hipelöimään niitä luonnossa, kuin yrittää tietokoneen ruudulta arvioida kuvien kokoa. 

Tyttärelle en ensin aikonut tehdä mitään kuin vasta jos aikaa jäisi. Mutta yllättäen hänelle valmistui eniten :) Itselle sain tehtyä tunikan ja legginsit, joista ehkä myöhemmin juttua. Sekä paria kummipoikaakin aion ilahduttaa. Niistä saatte kuvia vasta kun lahjat perille pääsevät ;)

Mutta tässä kuvina mitä Tyttärelle valmistui. Kaikki ovat kokoa 98 ja kaavoina Ottobren Peplum-paita (1/15) sekä Buttoned up-kaava (1/12).

En alussa oikein innostunut tuosta peplumista, mutta päätin yhden kokeilla tytölle tehdä. Kun kotona sitä mallasin päälle niin menin ihastumaan malliin kunnolla. Tytöllä voisi jo nyt käyttää tuoa 98 kokoa muokkaamatta, mutta koetan malttaa jemmata näitä syksyyn. Jos Tytär vaikka oppisi vielä siistimmäksi syöjäksi ennen kuin näitä ihanuuksia käytettäisiin.

Tämä Buttoned up-paita olikin kapoisampaa mallia mitä luulin. Tähän oikeasti kuuluisi nappilista, mutta kun kuvio kohdistui kaula-aukossa noin en halunnut sitä leikata. Tätä kangasta olisi vielä pikkuinen pala, mutta uutta hommaisin heti jos löytyisi. Aivan älyttömän suloista Kalajasta-kangasta. Tytärkin tykkäsi! 

Tyttären lemppareilta vaikuttaa tämä kalastaja-paita ja turkoosi paratiisin puutarha-peplum.


4 kommenttia:

  1. Kivat ompelukset! Tuo peplum on miullakin tehtävälistalla, näyttää somalta :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos :) On vähän liianki söpöjä kankaita markkinoilla..tekisi mieli kaikki haalia.

      Poista