lauantai 19. syyskuuta 2015

Syysretki lammastilalle

Päätettiin käydä ihmettelemässä suloisia karitsoja Leipivaaran lammastilalla. Oli hauska käydä kävelemässä lampaiden keskellä ja osa niistä oli niin ihmisrakkaita, että tulivat kylkeen kiinni ja halusivat rapsutusta. Ja kun niitä rapsutti niin pieni häntä alkoi viuhua kuin koiralla! Hihii.

Tytär pääsi oikein ratsastamaan lampailla ja heti hänellä oli ratsastajan elkeet. Hän jopa sai lampaan liikkeelle kun hyppeli sen selässä ja hoki ihahaa ihahaa :D

Pikkuisia karitsoja oli joka puolella ja jokainen toistaan suloisempi. Niin harmittaa kun kännykän kuvien laatu nyt on mitä on. Yhdelläkin Banda nimisellä karitsalla oli musta silmä kuin pandalla.

Tytär pääsi myös silittämään nimikkokaritsaansa :) Tämä karitsa oli pikkuinen ja sai lisämaitoa tuttipullon avulla. Harmi kun tultiin liian myöhään tänne, olisin ehdottomasti halunnut syöttää tätä söpöliiniä tuttipullolla. 

Maatilan eläimet ovat selkeästi Tyttären mielestä mielenkiintoisia. Sen verran iso hymy oli kasvoilla ja hän huuteli välillä ohjeitakin lampaille.  Tänne tullaan kyllä uudestaankin ihmettelemään lampaita yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti