sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Syksyiset meandi-kutsut



Tänään sunnuntaina kotonamme oli Me&I - kutsut. Merkki on varmaan monelle tuttu, mutta pikapriiffinä kerron että kyseessä on ruotsalainen merkki. Meandilla tärkeää on tuotteiden laadukkuus ja toimivuus. Perustajat ovat kaksi ruotsalaista äitiä jotka tietävät mitä lastenvaatteilta vaaditaan.

Meandilla tulee pitkin kautta uutuuksia ja nämä vaatteet ovat enemmän edukseen luonnossa,  kuin kuvissa. Ainakin itsestä tuntui, että moni jees tuote kuvissa olikin oikeasti todella ihana luonnossa. Joustavuus ja kangasmateriaalit vaikuttavat paljon vaatteen käyttömukavuuteen. Esittelijä Heini Kaisto kertoi todella hyvin mitä eri materiaaleja tuotteet olivat ja sai näin ainakin minut tajuamaan, kuinka tärkeää materiaalivalinta on vaatteissa. Hyvät kankaat kestävät pesusta toiseen.



Tyttären kaapista löytyy ennestään jo meandia ja nytkin piti kotiuttaa pari ihanuutta. Ekaa kertaa lähti myös itselle jotain mukavaa vaatetta. Tytär sai tälläisen söpön setin, eli pupu -housut ja heppa-paidan. Sopivat varmasti hyvin yhteen. Maltan tuskin odottaa että pääsen testailemaan näitä hänelle.



Itselle lähti nämä supermukavat housut. Paljon muutakin olisi tehnyt mieli, mutta budjetti täytyi pitää kasassa. Ehkäpä ensi kerralla olisi jo magic pantsit mustana, niin voisin nekin itselleni hankkia.



Tarjottavat olivat syksyisiä. Sienikakku kätki sisäänsä vanilijakreemiä ja omenahilloketta. Puolukkamuffinsit saivat koristeeksi ranskanpastilleja ja kasvishyydykekakku vähän sitä sun tätä. Erikoisjuomana oli itse tekemääni mansikka-raparperimehua.




Iso kiitos mukana olleille ja esittelijälle!

Pahoittelen huonolaatuisia kuvia, kännykkäräpsyjä kerkesin vain pari napata kutsujen tohinassa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti